Vierde symposium - Veredelen en Beschermen

26 mei 2014

~NOTEER VAST IN UW AGENDA!

Vierde symposium - Veredelen en Beschermen

‘Toegang tot plantgerelateerde octrooien’


 Aandacht voor een datumwijziging!

 

De datum van het vierde symposium over octrooirecht en kwekersrecht is verplaatst van 3 juli 2014 naar donderdagmiddag 13 november 2014. Het Octrooicentrum Nederland en de Raad voor plantenrassen nodigen u graag uit voor dit symposium. Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom in de Bosrandzaal van hotel de Wageningsche Berg te Wageningen.

Als vervolg op het derde symposium van 11 juni 2013, is het doel van deze middag om allereerst nog eens stil te staan bij het spanningsveld tussen octrooirecht en kwekersrecht, de geboden tussenoplossing hiervoor (de beperkte kwekersvrijstelling) en de mogelijke consequenties van een volledige vrijstelling. Vervolgens worden actuele oplossingen gepresenteerd voor de wijze waarop binnen dit spanningsveld – met gebruikmaking van de nieuwste plantgerelateerde uitvindingen - veredeld kan worden. Door diverse sprekers wordt ingegaan op deze ontwikkelingen en de mogelijkheden voor de veredelingssector.

Mis het niet en noteer alvast donderdagmiddag 13 november 2014 in uw agenda! Zodra het volledige programma bekend is sturen wij u een definitieve uitnodiging waarna u zich kunt aanmelden.


Met vriendelijke groet,
Namens de Raad voor Plantenrassen en Octrooicentrum Nederland
Kees-Jan Groenewoud
Chris van Winden
Nikki Rethmeier
Hans Dons

Bekijk volgend bericht

Bekijk vorige bericht


Heeft u vragen?

Vragen bij het aanvragen van kwekersrecht of toelating? U kunt ons e-mailen: teamsupport@rasraad.nl

of bellen: +31 (0)71 332 6137

    

Raad voor plantenrassen

Bezoekadres: 

Sotaweg 22, 2371 GD Roelofarendsveen

 

Postadres:

Postbus 14, 2370 AA Roelofarendsveen

Ga naar de contactpagina