07 maart 2019

Nieuw! Online aanmelden voor toelating en kwekersrechtverlening

Aanvragen voor toelating en kwekersrechtverlening in Nederland kunt u aanvragen via de CPVO-aanmeldmodule. De module wijst voor zich; stap voor stap loopt u de module door.

 

Voor online aanmelden geldt  een lager aanvraagtarief

Wij rekenen met een lager aanvraagtarief omdat online ingediende aanvragen efficienter door ons verwerkt kunnen worden. De online ingediende aanvragen voor Nederland worden automatisch vanuit de CPVO-module ingelezen in onze eigen database. Daardoor besparen wij tijd. Dat is gunstig voor u als aanvrager.

Het tarief voor een online aanvraag groente- en siergewassen bedraagt € 300,00 en voor een landbouwgewas € 450,00 per aanvraag.

 

De technische beschrijvingsbladen (TQ’s) van deze gewassen staan klaar

Voor de volgende gewassen kunt u een online aanvraag indienen: aardappel, alstroemeria, augurk/komkommer, blad- en bleekselderij, knolselderij, bloemkool, courgette, erwt, freesia, lelie, meloen, paprika, phalaenopsis, sla, spinazie, tomaat, tulp, ui, watermeloen en wortel. 

De TQ’s van andere gewassen volgen zo snel mogelijk. Wij informeren u daarover via de nieuwsbrieven. Houdt u ook deze website in de gaten!

 

Met uw ervaringen willen we het online systeem verbeteren

Heeft u al online een aanvraag voor Nederland ingediend en liep u nog tegen meldingen of vragen aan in de module? Wij horen graag uw ervaringen of suggesties voor verbetering. Stuurt u een bericht naar: teamsupport@rasraad.nl .Wij kunnen dan nagaan hoe we dit kunnen aanpassen en verbeteren.

Bekijk volgend bericht

Bekijk vorige bericht


Heeft u vragen?

Vragen bij het aanvragen van kwekersrecht of toelating? U kunt ons e-mailen: teamsupport@rasraad.nl

of bellen: +31 (0)71 332 6121

    

Raad voor plantenrassen

Bezoekadres: 

Sotaweg 22, 2371 GD Roelofarendsveen

 

Postadres:

Postbus 14, 2370 AA Roelofarendsveen

 

Bankgegevens: IBAN: NL82RABO0300017057

Ga naar de contactpagina